FEDERA’T AMB LA CEVA

Benvolguts socis, companys i amics,

S’està acabant l’any i arriba el moment de renovar-se el carnet federatiu. Per això us fem arribar els formularis per fer-vos el carnet federatiu anual.

Seguidament us expliquem què heu de fer perquè us tramitem el carnet federatiu.

Veureu que hi ha diversos formularis. Els que posa “Club presencial” en la seva descripció són per fer-se soci o federar-se directament a la seu social del club (Passatge Comtes Lacambra, 5, Vinyoles) de dilluns a divendres de 19.30h a 21.00h. El podeu imprimir i venir a entregar-lo al centre o si veniu directament allà també en tindrem d’impresos perquè l’ompliu al moment. Un cop omplert el formulari l’haureu d’entregar al responsable que hi hagi aquell dia al local juntament amb la quantitat amb efectiu del cost total del carnet i la quota de soci. No s’acceptarà cap formulari si no se’ns dóna amb efectiu la totalitat de l’import.

INSCRIPCIÓ AL CLUB PRESENCIAL 2018

INSCRIPCIÓ AL CLUB PRESENCIAL 2018 FAMILIAR PARES

INSCRIPCIÓ AL CLUB PRESENCIAL 2018 FAMILIAR 1 FILL FEDERAT

INSCRIPCIÓ AL CLUB PRESENCIAL 2018 FAMILIAR VARIS FILLS FEDERATS
Els formularis que posa “Club internet” en la seva descripció són els que heu d’omplir per fer-vos socis i federar-vos sense necessitat de desplaçar-vos fins al club. Si trieu aquesta opció haureu de fer l’ingrés total del carnet federatiu més la quota de soci al nostre número de compte corrent (està tot apuntat dins del formulari). Per tant, haureu d’omplir el formulari i enviar-lo juntament amb el rebut de l’ingrés que ja haureu fet al correu electrònic federativa@ceva.cat. Sobretot envieu el formulari al correu electrònic correcte perquè sinó no es tirarà endavant el vostre carnet federatiu.

INSCRIPCIÓ AL CLUB INTERNET 2018

INSCRIPCIÓ AL CLUB INTERNET 2018 FAMILIAR PARES

INSCRIPCIÓ AL CLUB INTERNET 2018 FAMILIAR 1 FILL FEDERAT

INSCRIPCIÓ AL CLUB INTERNET 2018 FAMILIAR VARIS FILLS FEDERATS
Veureu que enguany, com l’any passat, hi ha unes tarifes de carnets federatius familiars especials. Per això també hi ha més formularis. La descripció del document ja especifica que són formularis familiars. Si us plau estigueu al cas i ompliu els que us corresponen. Atenció que a aquest tipus de tarifa de carnet federatiu familiar només poden acollir-s’hi aquelles families les quals els dos pares es federin.

També us adjuntem un arxiu on hi podreu veure més detalladament què cobreixen les diferents modalitats de carnets federatius i igualment podreu veure els preus. Sobretot mireu bé quin carnet necessiteu segons les activitats que feu.

Volem demanar disculpes per tornar a demanar-vos les dades per fer-vos socis i per federar-vos ja que sabem que molts de vosaltres ens les doneu cada any. Però la Llei de Protecció de Dades ens obliga que cada any els nostres socis ens omplin i ens firmin el formulari d’inscripció.

Pel que fa la quota de soci es manté com l’any passat. Fer-se soci del club costarà 10 euros pels majors de 18 anys i 5 euros pels menors de 18 anys. Si sou una família amb fills menors d’edat la quota anual serà de 20 euros totals que cobriran pares i fills. Pel que fa la quota de soci de plafó serà de 35 euros anuals. La quota (CANVI IMPORTANT) la pagareu en efectiu quan pagueu el carnet federatiu o la ingressareu al nostre número de compte si pagueu el carnet fent-nos una transferència.

Sobretot, i ho volem remarcar molt, quan ompliu el formulari, tant si ho feu per internet com si veniu directament al club, heu d’omplir absolutament totes les dades que us demanem. Si en falta una, fins i tot si és el correu electrònic, no tirarem endavant el vostre carnet federatiu. I igualment, per suposat, no es tirarà endavant cap federativa de la qual no en tinguem la totalitat del seu import.

Si teniu qualsevol pregunta no dubteu a enviar-nos un correu electrònic a federativa@ceva.cat o a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Estem a la vostra disposició.

Salut i muntanya!

Atentament,
Club Excursionista del Voltreganès.
www.ceva.cat
info@ceva.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s